Paulus Potterweg 20, Groesbeek

+31 6 13944068

Duurzaam en Veilig

Duurzaam En Veilig

Wie Haike vraagt een huisje of schuurtje in zijn tuin te bouwen, kan geen kant en klaar ontwerp uitkiezen. Geen twee huisjes zijn gelijk. Het beschikbare materiaal dicteert de vorm. Ook het doel van het bouwwerk, een dierenverblijf of een hut, en de standplaats bepalen mede het ontwerp. Na de bouw hoeven de huisjes en dierenverblijven niet verder afgewerkt te worden. “Verweerde verf betekent niet dat het hout verrot is. Bovendien bouw ik de huisjes zo, dat ze lang mee kunnen. Haike wil dat zijn bouwwerken degelijke, stevige en veilige constructies zijn. Daarom verdiept hij zich steeds grondiger in het bouwen met hout. “Ik ben echter geen gediplomeerd bouwkundige. Dat heeft ook voordelen. Ik word niet gehinderd door kennis van de bouwtechniek. Daardoor heb ik een spontane stijl en kom ik tot verrassende, onorthodoxe oplossingen. Met wat ik doe, voel ik mijzelf half timmerman, half kunstenaar.’

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren